La Gazzetta: 'Lukaku heeft een mondeling akkoord met Inter, United ligt nog dwars'

La Gazzetta: 'Lukaku heeft een mondeling akkoord met Inter, United ligt nog dwars'

28-05-2019 18:30 Laatste update: 18:30
11

Romelu Lukaku heeft een persoonlijk akkoord met Internazionale, maar de Italianen moeten er nog wel uit zien te komen met Manchester United. Dat is volgens La Gazzetta dello Sport de huidige stand van zaken.

De toonaangevende sportkrant van Italië schrijft dat de gesprekken tussen Lukaku en Inter recent in een stroomversnelling zijn gekomen, toen de Rode Duivel een vluchtig bezoek aan Milaan heeft gebracht. Football Italia weet dan weer dat de partijen het eens zijn over een vijfjarig contract. Naar verluidt gaat Lukaku jaarlijks 7,5 miljoen euro plus bonussen opstrijken bij de club van Radja Nainggolan.

Sinds Lukaku enkele weken succesvolle gesprekken had met vertegenwoordigers van Inter, proberen de Nerazzurri ook met Manchester United een deal te sluiten. Die onderhandelingen verlopen moeizamer. United houdt vast aan de vraagprijs van liefst 70 miljoen euro en dat is vooralsnog een obstakel. Zeker omdat de Engelsen geen andere spelers in de deal willen betrekken.

Icardi
Inter zou nu eerst gewezen aanvoerder Mauro Icardi voor een gelijkaardig bedrag moeten verkopen, om aan de wens van United te kunnen voldoen. Volgens La Gazzetta dello Sport is het probleem dat Inter voorlopig nog geen enkel concreet bod heeft ontvangen voor de Argentijnse spits.