Attractief voetbal op komst bij Anderlecht: “Heb je de juiste spelers voor nodig”

Attractief voetbal op komst bij Anderlecht: “Heb je de juiste spelers voor nodig”

28-05-2019 14:24 Laatste update: 14:45
16

RSC Anderlecht haalde met Vincent Kompany en Simon Davies versterkingen van Manchester City, waar Pep Guardiola met attractief voetbal furore maakt. Paars-wit hoopt dat die filosofie ook naar het Astridpark kan worden gebracht.

Mathias Bossaerts werkte samen met Davies bij Manchester City en liet eerder al weten dat hij een aanvallende en attractieve voetbalfilosofie heeft. Het is echter de vraag of Anderlecht over de juiste spelers beschikt. “Volgens zo’n filosofie spelen, dat is één ding, maar je hebt daar ook de juiste spelers voor nodig. Dat hij ook veel met de jeugd heeft gewerkt zal ook wel een pluspunt zijn. Al wordt het afwachten hoe zich dat bij Anderlecht allemaal zal ontwikkelen.”

Volgens Bossaerts zitten Kompany en Davies op dezelfde lijn. "Ik denk dat Vinny en Simon min of meer op dezelfde lijn zitten. Ze kennen elkaar al langer natuurlijk. Maar Kompany zal Davies niet enkel meebrengen naar Brussel omdat ze goed overeenkomen. Ze zullen op dezelfde manier over voetbal denken en Vinny zal heel wat van hem verwachten”, aldus de verdediger tegenover Sporza.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie