UPDATE: Martinez reageert op Barcelona-geruchten: “Eerst praten met hen”

UPDATE: Martinez reageert op Barcelona-geruchten: “Eerst praten met hen”

28-05-2019 07:14 Laatste update: 07:13
19

De slechte resultaten van Barcelona dit seizoen betekenen slecht nieuws voor Ernesto Valverde. De Spaanse grootmacht denkt eraan om de coach op straat te zetten. Het heeft ook al een opvolger in het vizier.

De verloren bekerfinale en de uitschakeling in de Champions League kan Valverde nu de kop kosten. Volgens Spaanse media, waaronder RAC1 en Sport, heeft Barcelona al een mogelijke opvolger in het vizier. Meer bepaald gaat het om bondscoach Roberto Martinez.

Het is niet de eerste keer dat Martinez wordt gelinkt aan een Spaanse club. Zo werd de bondscoach van ons land ook al in verband gebracht met Real Madrid. Tot een overgang kwam het toen echter niet.  Martinez lijkt ook niet van plan om de Rode Duivels snel te verlaten. Zo zou hij nog minstens tot het EK2020 bondscoach willen blijven.

Bij Barcelona wordt ook Laurent Blanc genoemd als een mogelijke opvolger van Valverde.

Update 28/05, 07.14: FC Barcelona zou bondscoach Roberto Martinez hebben gecontacteerd. Tegenover Het Laatste Nieuws reageert de Spaanse keuzeheer cryptisch over de geruchten. "Ik geef niemand mij ja-woord zonder eerst te praten met Bart (Verhaeghe, red.) en Mehdi (Bayat, red.)", aldus Martinez.