Bondsprocureur Wagner krijgt na KRC Genk nu ook KV Mechelen kwaad

Bondsprocureur Wagner krijgt na KRC Genk nu ook KV Mechelen kwaad

30-04-2019 12:30
11

Bondsprocureur Kris Wagner heeft opnieuw van zich doen spreken. Hij leidde het proces in van Operatie Propere Handen en deed dat op zijn kenmerkende manier.

Heel wat advocaten hebben geklaagd over de korte tijdspanne die ze krijgen om zich voor te bereiden. Eind mei moet er namelijk al een uitspraak zijn om de nieuwe competitie te vrijwaren. Wagner ziet het probleem absoluut niet.

"De advocaten van KV Mechelen horen bij de grootste advocatenkantoren van het land. Dus kunnen zij zonder problemen manschappen vrijmaken om zich zo snel mogelijk te buigen over dit dossier. De partijen kunnen het werk onder elkaar verdelen", heeft hij volgens Het Laatste Nieuws verteld. Dat zorgde voor heel wat verontwaardiging bij KV Mechelen.

"Hoe langer deze inleidende zitting duurt, hoe meer seconden wegtikken die jullie zouden kunnen gebruiken om aan jullie dossier te werken", ging hij verder. "Dus het is in jullie belang om dit niet onnodig te rekken. Wie moeite heeft met het tempo van de procedure, moet iets anders gaan doen. Dit is een spoedprocedure. In een spoedprocedure gaat het spoedig."