Anderlecht én KAA Gent pakken hun eerste punt na portie slaapvoetbal

Anderlecht én KAA Gent pakken hun eerste punt na portie slaapvoetbal

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 19:45zo 21-04-2019 om 19:45

Anderlecht en KAA Gent hebben elkaar in evenwicht gehouden. Het bleef in het Astridpark 0-0 na een kansarme wedstrijd.

Karim Belhocine wist wat het publiek wilde en bracht een jonge ploeg op het veld. Amuzu, Saelemaekers, Bornauw en Verscharen stonden in de basis. De eerste opwinding kwam na een kwartier, maar Saelemaekers kwam een teen te kort om de voorzet van Amuzu binnen te werken. Het was een zeldzaam hoogtepunt in een slappe eerste helft. Chakvetadze had de mooiste kans voor de bezoekers, maar zijn schot belandde naast.

Na de bal pauze kregen we eindelijk de eerste bal tussen de palen. Bronn kon koppen op een corner, maar Didillon redde bijzonder makkelijk. Even later had Anderlecht een enorme kans. Bolasie gaf perfect voor naar Verschaeren, maar die raakte het doelhout. De ingevallen Bezoes zag zijn inzet nog gered worden door Didillon. Het laatste wapenfeit was voor Verschaeren, die de vuisten van Kaminski vond. Uiteindelijk konden beide ploegen leven met een puntje, al schieten ze daar weinig mee op.

Anderlecht en KAA Gent blijven zo de nummers vijf en zes, op ruime afstand van de eerste vier. Anderlecht moet nu naar Brugge, terwijl KAA Gent thuis tegen leider KRC Genk moet spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws