'Barça kan weer niet rekenen op Vermaelen, verdediger valt geblesseerd uit'

'Barça kan weer niet rekenen op Vermaelen, verdediger valt geblesseerd uit'

05-04-2019 21:01
3

Thomas Vermaelen blijft maar in een sukkelstraatje zitten bij Barcelona. De verdediger leek tijdens de interlandbreak eindelijk verlost te zijn van blessureproblemen, maar ligt nu opnieuw in de lappenmand.

Vermaelen is een opvallende afwezige in de wedstrijdselectie van Barcelona voor de partij tegen Atlético Madrid. Hij zat nog in de wedstrijdselectie voor de partij tegen Villarreal, maar is er nu niet bij. El Mundo Deportivo meldt dat Vermaelen opnieuw een blessure heeft opgelopen.

De verdediger zou last hebben van de hamstrings. Hij raakt daardoor niet fit voor de wedstrijd tegen de Madrilenen. Zo blijft Barcelona wachten op de terugkeer van Vermaelen. Het is inmiddels al van 16 februari geleden dat onze landgenoot nog een wedstrijd heeft gespeeld voor Barça.

Bij de Rode Duivels speelde hij nog een volledige wedstrijd in de 0-2 overwinning tegen Cyprus. Lang heeft hij dus echter niet kunnen genieten van zijn blessurevrije periode. Vermaelen was dit seizoen nog maar elf wedstrijden actief voor Barcelona.