Opmerkelijke taferelen tijdens open training KV Mechelen in Lommel: Fantastisch!

Opmerkelijke taferelen tijdens open training KV Mechelen in Lommel: "Fantastisch!"

02-03-2019 14:27
1

Een opvallend tafereel in 1B. Een open training in het AFAS-stadion van Lommel leek even de thuisbasis van KV Mechelen. Tijdens een open training waren veel fans van Malinwa aanwezig.

De massale supportersopkomst zorgde voor indrukwekkende taferelen. Met geel-rode rookbommen en luide gezangen juichte de fans hun ploeg tijdens de open training toe. “Het is fantastisch om deze steun te krijgen. We willen het goed doen morgen. Ik heb gehoord dat we met veel supporters naar Lommel gaan (2.500 fans, red.). Het wordt quasi een thuismatch”, vertelt goalie Michael Verrips aan Het Laatste Nieuws.

Ook Lucas Bijker is onder de indruk. “Je ziet dat voetbal leeft in Mechelen. Het is iets leuk. Je voelt de waardering van de supporters en zo wordt het ook nog eens duidelijk gemaakt waarvoor je speelt. Maar goed, ik denk dat elke speler dat wel beseft. Morgen moeten we winnen tegen Lommel, daarna zien we wel wat Beerschot heeft gedaan. Ondanks de 0-5-pandoering tegen Union van vorig weekend blaken we nog van vertrouwen.”