Bedreigde Vranjes bekende zangeres met de dood? 'Het schandaal van de eeuw’

15 januari 2019 om 06:50

Ognjen Vranjes staat in eigen land opnieuw in het oog van de storm. Volgens Het Laatste Nieuws spreekt men in Bosnië en Servië over 'het schandaal van de eeuw'. Vranjes zou Jelena Karleusa met de dood hebben bedreigd.

Enkele dagen geleden meldde VoetbalPrimeur.be al dat Vranjes mogelijk weer in de problemen zat. Het zou concreet gaan over beledigingen aan het adres van Jelena Karleusa. Die Karleusa is sinds de jaren '90 van de vorige eeuw een bekende zangeres in Servië en omstreken. Ze is ook de vrouw van voetballer Dusko Tosic. Die Tosic is Servisch international en speelt bij Guangzhou R&F, de nieuwe ploeg van Mousa Dembélé.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night, Zagreb Arena, #concertSasaMatic

Een bericht gedeeld door JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) op

Vranjes had naar verluidt een oogje op Karleusa. Helaas voor hem werkten zijn versierpogingen niet. Toen Karleusa de boot afhield zou Vranjes een stap te ver zijn gegaan. Op Facebook deelde Karleusa een zogenaamde dickpic van Vranjes. Ook enkele mindere fraaie teksten aan haar adres van Vranjes deelden ze met haar volgers.

Het kamp Vranjes reageerde nog niet op de verhalen. Bij Anderlecht is Vranjes momenteel nog niet van de partij. Officieel klinkt het dat de verdediger 'ziek' is. Vranjes miste de stage van Anderlecht in Spanje.

Lees ookZorgt komst Kara voor vertrek van Vranjes bij Anderlecht?