'Anderlecht-verdediger Vranjes zorgt opnieuw voor commotie in eigen land'

'Anderlecht-verdediger Vranjes zorgt opnieuw voor commotie in eigen land'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 08:01vr 11-01-2019 om 08:01

Laatste update: vrijdag 11 januari 2019 om 08:01vr 11-01-2019 om 08:01

Ognjen Vranjes is niet onbesproken bij RSC Anderlecht. De Bosnische verdediger maakte zich dankzij een ongelukkige Instagrampost niet populair bij de directeur. Ook de vele fascistisch getinte tatoeages vielen in slechte aarde. Dat lijkt nu gevolgen te hebben bij de nationale ploeg.

Radio Sarajevo deelt namelijk mee dat Vranjes niet langer international is bij Bosnië. Naast het beledigen van fans én het steunen van hooliganisme bezit de Anderlecht-verdediger ook nog verschillen tattoos die oorlog-gerelateerd zijn.

Bosnische media melden dat Vranjes zich deze week nog eens liet gelden. Zo zou de zomertransfer van Anderlecht via sociale media een controversiële song uit eigen land gedeeld hebben, waarbij verschillende personen worden beledigd.

Vertrek bij Anderlecht?
Officieel werd het nog niet bevestigd, maar de kans dat Vranjes ooit nog opgeroepen wordt opgeroepen, is volgens het medium quasi nihil. Of de  verdediger bij Anderlecht nog een toekomst heeft, is op dit moment nog onduidelijk. Mogelijk is paars-wit bereid om mee te werken aan een transfer.

Poll

Moet Anderlecht hem laten gaan?

(297 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws