Zorgt komst Kara voor vertrek van Vranjes bij Anderlecht?

Zorgt komst Kara voor vertrek van Vranjes bij Anderlecht?

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 07:31za 12-01-2019 om 07:31

Ognjen Vranjes kwam afgelopen zomer over van AEK Athene. Sindsdien komt de verdediger vaak in opspraak, mede door fratsen buiten het veld. Door de komst van Kara Mbodj is de kans reëel dat de Bosniër op weg naar de uitgang is.

Michael Verschueren laat zich uit over de situatie van Vranjes. De verdediger is ziek, maar is nog wel heel actief op sociale media. “Hij zal zich vervelen in zijn bedje, hé. Ik blijf er gevoelloos bij”, begint Verschueren tegenover Het Belang van Limburg.

De fans van Anderlecht roepen om een vertrek van de veelbesproken Vranjes. De komst van Kara zorgt alvast voor ademruimte in de defensie. “Alleen is het een cruciale week waarin een nieuwe groep wordt gevormd met de nieuwe coach en Vranjes is er niet. Als dat om medische redenen is, moeten we dat respecteren. Maar het is jammer. Kara voegt alvast ervaring toe aan onze defensie.”

Poll

Moet Vranjes weg?

(266 stemmen)

Plaats een reactie

FcRazor +1628
zaterdag 12 januari 2019 om 07:40
Ik zou hem niet weg doen. Volgens mij kan Vranjes veel meer dan wat we tot nu toe gezien hebben. Speelde bij een griekse topploeg en is international. Misschien heeft hij nood aan een andere verdediger die meer de baas is.
Vind ik leuk
Hierulf +1846
zaterdag 12 januari 2019 om 08:20
Vranjes is de beste tackler sinds Van Tiggelen vind ik, een vertrek zou ik spijtig vinden.... Gelukkig zal Rutten beslissen, niet de supporters.
Vind ik leuk
Knightofh +883
zaterdag 12 januari 2019 om 08:35
Vranjes is dan wel een goede speler. Het is gewoon een miscast qua persoonlijkheid.

Een Defour is ook een 'goede speler maar zijn kwaliteiten kwamen er ook nooit uit... Als je bij Anderlecht speelt dan weet je dat er net dat tikkeltje meer van je wordt verwacht. Doe je dat niet wordt je door de pers en fans met een vergrootglas bekeken...
Vind ik leuk
sceptomaan +385
zaterdag 12 januari 2019 om 10:56
Het is vooral een ongeleid projectiel waar je nu niet weet hoe het binnen 15 seconden zal zijn. Bij een topclub kan je op zo’n jongens niet rekenen... (In Griekenland mag je nu eenmaal
een aanvaller doormidden stampen)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws