'Real Madrid voert gesprekken en wijst opvolger van Ronaldo aan'

'Real Madrid voert gesprekken en wijst opvolger van Ronaldo aan'

27-07-2018 13:50
7

Real Madrid heeft de opvolger van Cristiano Ronaldo al in huis. Dat meldt Marca. Binnen de club is iedereen het erover eens dat Gareth Bale het stokje moet overnemen.

Bale hintte na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool net als Ronaldo naar een exit bij Real Madrid. Door de megatransfer van de Portugees naar Juventus én het vertrek van trainer Zinedine Zidane, zijn de kaarten echter opnieuw geschud. Bale moet komend seizoen de absolute ster van Real Madrid worden.

Het is geen geheim dat Bale de afgelopen jaren niet de favoriete speler van Zidane was, terwijl hij sinds zijn komst in 2013 altijd in de schaduw van Ronaldo heeft gestaan. Nu de twee sterke mannen zijn vertrokken, moet Bale in de spotlights stappen. De 29-jarige Welshman heeft positieve gesprekken gehad met de nieuwe trainer Julen Lopetegui en zal bij Real blijven.

Op dit moment is er volgens Marca niemand in de Real Madrid-selectie die kan tippen aan de kwaliteiten en uitstraling van Bale. Het plan van Lopetegui is om de aanvaller rond diepe spits Karim Benzema te laten spelen. Deze zomer werd Bale nog gelinkt aan een transfer naar Manchester United.