Lukaku lapt alle statistieken aan zijn laars: Hun verdediging is te pakken

Lukaku lapt alle statistieken aan zijn laars: "Hun verdediging is te pakken"

05-07-2018 20:40
9

Romelu Lukaku is er rotsvast van overtuigd dat de Rode Duivels vrijdagavond Brazilië kunnen elimineren op het WK in Rusland. Het speerpunt van Roberto Martinez ziet kansen, al beseft hij dat de tegenstand niet van de poes is.

"Ik zie niet echt zwakke punten", opent de viervoudige doelpuntenmaker eerst nog bij Sporza. "Offensief zijn ze erg sterk met vier spelers die het verschil kunnen maken en Paulinho als box-tot-box-speler die ook heel gevaarlijk is. Maar verdedigend zijn ze wel te pakken, als we aanvallend genoeg variëren", klinkt hij positief. Een opvallende visie, aangezien de Brazilianen in hun laatste negen wedstrijden amper één tegendoelpunt slikten.

Lukaku heeft echter al een plannetje klaar om de tegenstander pijn te doen. "Je kan tegen Brazilië niet voortdurend op dezelfde manier aanvallen, want drie van hun vier verdedigers zijn toch wel heel ervaren", verwijst hij naar Marcelo, Miranda en Thiago Silva. "We hebben gisteren en vandaag goed getraind op die variaties, dus we zijn er goed op voorbereid. We weten wat we moeten doen, we hebben goede spelers en ik heb vertrouwen in de ploeg."