OFFICIEEL: Het nieuwe KV Oostende krijgt steeds meer vorm met drie nieuwe namen

OFFICIEEL: Het nieuwe KV Oostende krijgt steeds meer vorm met drie nieuwe namen

07-05-2018 15:44
2

KV Oostende zit volop in een fase van verandering. Sportief directeur Hugo Broos is al druk bezig met de kern voor het volgende seizoen, terwijl algemeen directeur Patrick Orlans versterkingen voor de organisatie in huis haalt. Orlans heeft succes, want hij kon maandag via de website van de club een trio presenteren.

Om het budget in de toekomst rond de 17 à 18 miljoen euro te houden heeft Orlans een managementteam van vijf personen gevormd. Voor de vacacture van commercieel directeur sales heeft hij Geert Smets weten te strikken. Smets was vijftien jaar commercieel directeur van Sint-Truiden en is een goede bekende van Peter Callant, de nieuwe voorzitter van KVO. Met de komst van de ervaren Smets is het team rond Orlans ook gelijk compleet. 

Orlans haalde naast Smets ook Dirk Van Gelderen en Wim Dezutter binnen. Van Gelderen gaat het salesteam versterken, terwijl Dezutter is aangenomen als financieel directeur. Dezutter gaat wel part-time aan de slag bij de Kustboys, want hij gaat zijn functie combineren met zijn job bij Callant Verkzekeringen en Advies, waar hij werkzaam is als CFO.

Lees ook: KV Oostende moet af van dure krachten: ''Anders sterft de club''