'Spanje stuurt De Gea per direct naar huis vanwege seksschandaal'

'Spanje stuurt De Gea per direct naar huis vanwege seksschandaal'

10-06-2016 16:08

Het lijkt er sterk op dat David De Gea niet deelneemt aan het EK in Frankrijk. De Spaanse doelman zou naar huis zijn gestuurd vanwege een 'seksschandaal'.

Dat meldt het Spaanse El Diario. Het opzienbarende bericht is inmiddels ook opgepikt door media in Engeland, waar De Gea in clubverband uitkomt voor Manchester United. De situatie: De Gea zou prostituees hebben ingehuurd voor Isco (Real Madrid) en Iker Muniain (Athletic Bilbao). Beide spelers zitten niet bij de EK-selectie van Spanje.

Een andere lezing is dat De Gea zichzelf in de problemen heeft gebracht door in zee te gaan met een pooier, die veroordeeld is voor het dwingen van minderjarigen tot seks. De topkeeper van Spanje en Manchester United zou naast Muniain ook andere spelers van Spanje onder 21 prostituees hebben 'bezorgd'. Dit alles heeft zich vier jaar geleden afgespeeld.

Het bizarre schandaal kost De Gea hoogstwaarschijnlijk het EK in Frankrijk. De 25-jarige doelman van Manchester United is dezer dagen in een heftige concurrentiestrijd verwikkeld met Iker Casillas.