Kane over telefoontje Kompany na transfer

Kane over gesprek met Kompany na transfer: “Het was een gesprek van tien minuten”

25 juni om 11:17

Harry Kane bereidt zich voor op de laatste en beslissende groepswedstrijd van het EK in Duitsland, tegen Slovenië. De Engelse zijn door de nederlaag van Albanië al zeker van kwalificatie, maar willen hoe dan ook de drie punten. Kane sprak op de persconferentie over het contact met Vincent Kompany

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd, werd Kane gevraagd naar zijn nieuwe coach bij Bayern München, Kompany. “Hij belde me meteen op, nadat de transfer was afgerond”, klonk het bij Kane. “Hij wilde zich even kort voorstellen, maar hij weet ook wel dat ik nu gefocust ben op het EK met Engeland”, aldus Kane.

“Hij wou toch even contact hebben. Hij vroeg onder andere naar mijn mening over het vorige seizoen en hoe ik me hier voel. Hij gaf verder ook wat informatie over hoe hij graag speelt. Het was maar een kort gesprek van een tiental minuten, maar het was wel een soort van eerste contact …”

“Het zal hoe dan ook leuk zijn om met hem samen te werken tijdens de voorbereidingen en om te zien hoe hij wilt spelen en wat zijn visie zal zijn”, gaat Kan

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.