“Ook De Ketelaere of Bakayoko kon invallen”

Trossard op EK van Rode Duivels? “Ook De Ketelaere of Bakayoko kon invallen”

25 juni om 10:39

De Rode Duivels hebben hun eerste overwinning op het EK behaald tegen Roemenië. On to the next: Oekraïne. Bij een gelijkspel zijn de Duivels zeker van een achtste finale. Volgens de mannen van Complètement Foot heeft Tedesco tot nog toe zijn spelers goed gemanaged.

Leandro Trossard speelde geen sterke wedstrijd tegen de Slowaken en startte op de bank tegen Roemenië. Manuel Jous gelooft dat dit de juiste beslissing was. “Ik denk dat het goed was om hem niet te begraven na een slechte eerste wedstrijd, om tegen hem te zeggen 'OK, het ging niet goed, je begint op de bank, maar we zullen je toch wat speeltijd geven'. Maar helaas voor hem ging het niet veel beter," voegde hij eraan toe. 

De mening werd toch enigszins gedeeld door Eby Brouzakis. "Tedesco's management van Trossard is uitstekend, want hij wist dat hij zijn zwakste speler was na de eerste wedstrijd en wilde hem zeker betrokken houden. Er waren ook spelers als Charles De Ketelaere en Johan Bakayoko die hadden kunnen invallen”, aldus de analist.

Over management gesproken, Dodi Lukebakio werd dan weer met de nodige teleurstelling naar de kant gehaald. "Dus als je het hebt over positief management met betrekking tot Trossard, ja, dat is allemaal goed en wel, maar misschien moet Lukebakio's ego ook een beetje vertroeteld worden, want hij nam het daar echt slecht op." 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.