‘Antwerp heeft goede papieren voor Odoi (Club Brugge)’

‘Antwerp heeft goede papieren voor komst transfervrije Odoi (Club Brugge)’

23 juni om 20:47
Laatste update: 23 juni om 21:16

Denis Odoi, de 36-jarige rechtsback van Club Brugge, gaat mogelijk een overstap maken van Club Brugge naar Royal Antwerp FC, meldt Het Nieuwsblad. Odoi werd in het afgelopen seizoen kampioen met Club Brugge en is nu transfervrij.

Antwerp is werk blijven maken op het dossier van Odoi en heeft intussen goede papieren om hem transfervrij over te nemen van Club Brugge. Odoi kwam in het afgelopen seizoen nog veelvuldig in actie namens Blauw-Zwart. Odoi speelde in totaal 39 matchen verdeeld over de Jupiler Pro League, de Conference League en de Croky Cup.

De ervaren Odoi heeft al meerdere cubs achter zijn naam staan. Odoi was eerder actief bij RSC Anderlecht, OH Leuven, STVV, Club Brugge, Lokeren en Fulham. Als Odoi daadwerkelijk de overstap maakt naar Antwerp, dan wordt dit zijn zesde Belgische ploeg. Odoi werd tot nu toe vier keer kampioen van België, twee keer met Club Brugge en tweemaal met Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.