Tedesco over Rode Duivels voor match tegen Roemenië

Tedesco namens Rode Duivels: “Wij denken nooit aan verliezen, denkwijze hetzelfde”

22 juni om 15:01

Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels, staat voor de belangrijke match tegen Roemenie op het EK 2024 in Duitsland. In de eerste speelronde gingen de Rode Duivels met 0-1 onderuit tegen Slovakije. Volgens Tedesco heeft de nederlaag niets veranderd aan zijn denkwijze.

Tedesco geeft aan dat hij niet aan het rekenen is op het EK 2024 in Duitsland, nu de Rode Duivels de eerste match hebben verloren. “Rekenen? Daar hou ik me niet mee bezig. Wij denken nooit aan verliezen”, citeert Het Laatste Nieuws Tedesco.

Tedesco blikt terug op de nederlaag van de Rode Duivels tegen Slovakije: “Wel, ik blijf erbij dat we – los van het resultaat – echt goed waren. En niet alleen in de tweede helft, hé. Óók voor rust. Als we op voorsprong waren gekomen, zouden veel zaken gemakkelijker zijn geweest”, aldus Tedesco.

Tot slot benadrukt Tedesco dat het verlies van de Rode Duivels tegen Slovakije geen invloed heeft gehad op zijn denkwijze als bondscoach. “Slovakije heeft niets veranderd aan mijn denkwijze”, besluit de bondscoach.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.