Vermeeren vergelijkt Simeone, Van Bommel en Tedesco

Vermeeren vergelijkt Van Bommel, Simeone en Tedesco: “Combineert die twee”

15 juni om 16:01
Laatste update: 15 juni om 16:36

Arthur Vermeeren, De Rode Duivel van Atlético Madrid, neemt tijdens de persconferentie van De Rode Duivels de tijd om hoofdtrainers met elkaar te vergelijken. Vermeeren speelde tot nu toe onder oefenmeesters Mark van Bommel, Diego Simeone en bondscoach Domenico Tedesco.

Vermeeren blikt terug op zijn tijd bij Royal Antwerp FC, waar hij voetbalde onder leiding van hoofdtrainer van Bommel. “Van Bommel zit veel met spelers samen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt”, geeft de 19-jarige middenvelder aan.

Vermeeren vertelt vervolgens over zijn huidige hoofdtrainer bij Atlético in La Liga. “Simeone is tactisch heel sterk en vraagt veel van zijn spelers, maar hij toont ook dat hij er is voor hen”, meent de middenvelder.

Vermeeren vertelt vervolgens over de bondscoach van De Rode Duivels. “Tedesco combineert die twee. Hij laat de spelers vaak hun gevoel zeggen, hoe zij iets aanvoelen, bijvoorbeeld bij het druk zetten. Hij luistert heel veel naar de spelers. Daarom is er ook een goeie communicatie tussen iedereen”, deelt Vermeeren.

Vermeeren sluit als volgt af over de bondscoach van De Rode Duivels. “Natuurlijk zijn Romelu en Kevin de spelers die het meest overleggen, maar iedereen kan iets ter discussie brengen om een oplossing te zoeken”, besluit Vermeeren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.