STVV over gevoelige transfer Steuckers naar KRC Genk

STVV over gevoelige transfer naar Genk: “Moesten overeenkomst respecteren”

9 juni om 17:46
Laatste update: 9 juni om 17:49

STVV zag na hoofdtrainer Thorsten Fink ook Jarne Steuckers naar KRC Genk vertrekken. Opnieuw een gevoelige overstap in Limburg van De Kanaries naar De Genkies. STVV heeft uitgelegd waarom er een overeenkomst is bereikt tussen Steuckers, Genk en STVV.

STVV geeft via de officiële kanalen uitleg over de transfer van Steuckers naar Genk. “We begrijpen dat de transfer van Steuckers naar Genk gevoelig ligt. De overgang kwam er echter door een contractuele verplichting die hem toelaat om te vertrekken voor een vooropgesteld bedrag. We betreuren dat we een getalenteerde speler verliezen, maar we konden niet anders dan de overeenkomst te respecteren”, deelt STVV.

STVV sluit af door aan te geven dat Steuckers zelf wilde vertrekken. “Eerder dit seizoen stelden we aan Jarne voor om zijn contract te vernieuwen, maar hij was niet geïnteresseerd. Onze doelstelling blijft om onze beste spelers te behouden en ons team te verbeteren, binnen de realiteit van de onderhandelingen in het voetbal”, besluit STVV.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.