Jarne Steuckers over transfer van STVV naar KRC Genk

Steuckers: "Toen aanstelling Fink bekend was, niet lang meer getwijfeld"

9 juni om 13:17

Jarne Steuckers is officieel aangekondigd als nieuwe KRC Genk speler. De middenvelder volgt zo zijn coach van bij STVV, Thorsten Fink. Voor Steuckers is het een terugkeer, gezien hij eerder actief was in de jeugd van Genk. Hij reageert alvast enthousiast. 

De overstap van Fink naar KRC Genk speelde blijkbaar een grote rol voor Steuckers. "Hij gaf mij veel vertrouwen bij Sint-Truiden", klinkt het op de website van Genk. "Toen zijn aanstelling bekend was, heb ik niet lang meer getwijfeld."

De aanvallende middenvelder heeft naar eigen zeggen mooie herinneringen aan zijn tijd bij KRC Genk. "Dat ik hier nu kan uitkomen voor de eerste ploeg,  is voor mij de ideale volgende stap in mijn nog jonge carrière", zegt Steuckers. "Ik kom terecht in een sterke ploeg bij een ambitieuze club. Het stadion, de omkadering, de omgeving, alles is hier enorm professioneel geregeld."

Zijn ambities steekt Steuckers niet onder stoelen of banken. "Ik wil hier meedoen voor de prijzen", aldus de middenvelder. "Ik kan niet wachten om mij te tonen op het veld”, klinkt het vol goesting bij de nieuwe nummer 23 van KRC Genk."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.