De Condé over aanwinst Steuckers bij KRC Genk

De Condé over aanwinst Steuckers bij Genk: “Zijn statistieken bewijzen dat”

9 juni om 15:01
Laatste update: 9 juni om 15:38

Jarne Steuckers heeft officieel de overstap gemaakt van STVV naar KRC Genk. Steuckers was als jeugdspeler al actief voor Genk en heeft nu voor vier seizoenen getekend bij De Genkies. Dimitri De Condé, de Head of Football van Genk, reageert zeer content op de terugkeer van Steuckers.

De Condé vertelt over de kwaliteiten van aanwinst Steuckers bij Genk. “Als voormalige jeugdspeler was Jarne voor onze geen onbekende. Hij is een intelligente en creatieve speler die het spel kan verleggen. Daarnaast heeft hij een goede trap, ook uit de tweede lijn”, deelt De Condé via de officiële kanalen.

De Condé benadrukt dat Steuckers zichzelf flink in de kijker heeft gespeeld bij STVV in het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen. “Zijn statistieken bewijzen dat hij voor zijn ploeg ook beslissend kan zijn”, besluit De Condé.

De 22-jarige Steuckers toonde zich in het afgelopen seizoen bij STVV onder leiding van hoofdtrainer Thorsten Fink, die net als Steuckers de overstap maakte naar Genk. In het afgelopen seizoen wist Steuckers zeven goals te maken en zeven assists af te leveren bij De Kanaries.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.