Thomas Meunier reist niet mee met Rode Duivels naar EK Duitsland

KBVB bevestigt: 'Meunier reist woensdag niet mee naar Duitsland'

9 juni om 13:21
Laatste update: 9 juni om 13:30

Wat gevreesd werd, werd zondagmiddag door de Koninklijke Belgische Voetbalbond bevestigd. De geblesseerde Thomas Meunier reist - voorlopig - niet mee met de Rode Duivels naar het EK in Duitsland. 

Meunier mocht voor de gelegenheid op de linksachter starten in de uitzwaaiwedstrijd tegen Luxemburg. Na 13 minuten ging hij echter op de grond zitten en moest noodgedwongen naar de kant. Bondscoach Domenico Tedesco gaf na afloop al mee dat het er niet al te best uitzag voor de vleugelverdediger. 

Wat gevreesd werd, is zondagmiddag ook bevestigd door de KBVB. 'Meunier reist niet mee naar Duitsland op woensdag door een spierblessure', klinkt het op X. 'Er zullen meer tests gedaan worden de komende dagen. Beterschap, Thomas.'

Een serieuze aderlating voor zowel Meunier als de Rode Duivels. In principe mag Tedesco nog een vervanger meenemen naar Duitsland, al lijkt de bondscoach dat niet meteen van plan te zijn. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.