Lazio brengt spoedig eerste bod uit op Stengs (ex-Antwerp)

'Stengs (ex-Antwerp), geniet interesse van Lazio, Feyenoord kan bod verwachten'

8 juni om 15:52

Volgens Corriere dello Sport is SS Lazio nog altijd erg geïnteresseerd in Calvin Stengs (ex-Royal Antwerp FC). Sterker nog, de Romeinen gaan spoedig een eerste bod richting de clubleiding van Feyenoord sturen.

Recentelijk zou er een gesprek zijn geweest tussen de clubleiding van Lazio en de zaakwaarnemers van Stengs. Mede door die ontmoeting zijn de Italianen overtuigd geraakt en willen ze doorpakken met een bod op de aanvaller. Die bieding wordt in de komende dagen verwacht. Stengs kwam vorig jaar zomer over van OGC Nice en is sindsdien basisspeler in Rotterdam.

Stengs staat nog tot de zomer van 2027 onder contract in Rotterdam. De Oranje-international ontwikkelde zich bij Feyenoord van een buitenspeler tot een aanvallende middenvelder. In zijn eerste jaar in Rotterdam maakte Stengs acht goals en gaf hij een fors aantal van achttien assists in 43 wedstrijden. Feyenoord betaalde zes miljoen euro voor de diensten van Stengs.

De 25-jarige Stengs is volgens Italiaanse media niet de enige Feyenoorder die in de belangstelling staat van een Romeinse club. Igor Paixão zou de interesse hebben gewekt van AS Roma, de club die Feyenoord meermaals uitschakelde in een Europees toernooi.