Koen Casteels eerste doelman bij Rode Duivels op EK

Tedesco hakt knoop door: "Casteels wordt eerste doelman op EK"

7 juni om 14:05
Laatste update: 7 juni om 14:09

Bondscoach Domenico Tedesco heeft zijn keuze gemaakt. Koen Casteels staat in doel tegen Luxemburg én wordt de eerste doelman op het EK bij de Rode Duivels. Eerder liet Tedesco weten er nog niet helemaal uit te zijn, maar nu heeft hij zijn keuze dus toch gemaakt. 

Tedesco wil er geen doekjes meer om winden. "Koen Casteels zal in doel staan tegen Luxemburg", zei Tedesco op de persconferentie. "Niet enkel tegen Luxemburg, ook op het EK zal hij eerste doelman zijn."

Daarna benadrukte hij zijn vertrouwen in Matz Sels en Thomas Kaminski. "We hebben het met de jongens deze ochtend besproken. We hebben bij hen allemaal een goed gevoel", klonk het bij Tedesco. "We weten dat we iedereen kunnen vertrouwen. Kaminski speelde een fantastisch seizoen bij Luton, was meermaals 'man of the match'. Sels heeft zichzelf ook meermaals bewezen."

De staf van de Rode Duivels werkt blijkbaar nog aan enkele kleine dingen met Casteels. "Maar ik wil verder niet ingaan op details."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.