Rode Duivel Vermeeren over speeltijd bij Atlético Madrid

Rode Duivel Vermeeren over speeltijd bij Atlético: “Daar ga ik niet over liegen”

6 juni om 23:20

Arthur Vermeeren mocht bij De Rode Duivels 90 minuten voetballen tegen Montenegro. De Rode Duivels wisten met 2-0 te winnen en Vermeeren uitte zich zeer content met zijn speeltijd. Vermeeren blikt ook terug op zijn transfer van Royal Antwerp FC naar Atlético Madrid. In Spanje is speeltijd tot nu toe zeldzaam voor Vermeeren.

Vermeeren uitte zich content na de oefeninterland met De Rode Duivels. “Een heel goed gevoel. Want het was ook lang geleden. Het is ook belangrijk voor het vertrouwen met zo'n groot toernooi voor de deur”, citeert Sporza Vermeeren.

Vermeeren blikt ook terug op zijn transfer van Antwerp naar Madrid. “Het kon beter verlopen, maar ik ben nog steeds vol overtuigd van mijn transferkeuze. Ik wist dat dit zou gebeuren. Het doel was om me aan te passen richting volgend seizoen. Natuurlijk hoopte ik meer te spelen, daar ga ik niet over liegen”, besluit Vermeeren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.