Arnar Vidarsson krijgt rol als manager sports bij KAA Gent

Vidarsson krijgt niet te weigeren nieuwe rol bij KAA Gent: "Eerste reactie was 'wauw'"

5 juni om 11:33

Terwijl Wouter Vrancken woensdagmiddag voorgesteld werd als nieuwe coach van KAA Gent, krijgt ook Arnar Vidarsson een nieuwe rol binnen de club. Hij was al aan de slag als coach van Jong KAA Gent, maar maakt nu de stap naar het management. 

Vidarsson gaat aan de slag als 'Manager Sports' bij KAA Gent. Het is niet voor het eerst dat hij een managementfunctie zal invullen. Eerder was hij aan de slag als technisch directeur bij de nationale ploeg van IJsland

Vidarsson kon naar eigen zeggen het voorstel van Gent niet weigeren. "Toen ik dit voorstel kreeg, was mijn eerste reactie 'wauw'", klinkt het op de website van de club. "Ik werkte al voor deze topclub en dat ik dat vanaf nu in deze functie kan doen, maakt me heel blij en trots."

De IJslander beseft dat er een grote uitdaging voor hem klaar ligt bij de Buffalo's. "Maar ik ben super gemotiveerd", aldus Vidarsson. "Ik kijk er ook erg naar uit om samen te werken binnen de nieuwe structuur. Want dat is waar we de nadruk op willen leggen: sámen iets moois neerzetten bij deze prachtige club."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.