Trainer Nicky Hayen laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge

Hayen zat aan tafel met het bestuur van Club Brugge: "Groeien naar elkaar toe"

27 mei om 22:16

Nicky Hayen hielp Club Brugge aan de Belgische landstitel. Het is evenwel nog altijd niet zeker of hij volgend seizoen de trainer van Blauw-Zwart is. Maandag bij Extra Time sprak Hayen over zijn toekomst.

Zondag kroonde Club Brugge zich tot landskampioen. Maandag zat Hayen met het bestuur van Club Brugge aan tafel. "Vandaag hebben we voor de eerste keer gesproken. Het was een constructief gesprek", stelde Hayen aan tafel.

Het lijkt erop dat Hayen ook volgend seizoen aan het roer staat bij Club Brugge. "We groeien naar elkaar toe. Het is de intentie om samen verder te werken."

Denkt Hayen dat het in orde komt? "Ik spreek mij niet snel uit. Dat doe ik nooit. Ik bekijk het dag per dag", aldus Hayen.

Toen Hayen aangesteld werd, stond Club Brugge ver achter op Union. Wat was zijn opdracht toen hij overnam van Ronny Deila? "We wilden eerst de andere ploegen zenuwachtig maken. De opdracht was zo hoog mogelijk eindigen en liefst Europees voetbal halen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.