Miron Muslic deed uitspraken die niet getolereerd worden door het Bondsparket

'Woorden van Muslic zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij het Bondsparket'

25 mei om 08:55
Laatste update: 25 mei om 09:01

Natuurlijk loopt de spanning hoog op in aanloop naar de Brugse derby. Miron Muslic zette de selectie van Cercle Brugge op scherp door uitspraken te doen over een partijdige arbitrage. Dat viel niet goed bij het Bondsparket.

Tijdens de training gooide Muslic wat olie op het vuur ''Club Brugge zal gesteund worden door hun supporters... En ze zullen ook veel f*cking steun krijgen van de f*cking scheidsrechters'', schreeuwde Muslic op de training volgens Het Laatste Nieuws.

Ook het Bondsparket heeft de woorden opgevangen en is niet gediend van de inhoud van de uitspraken. Daardoor kan Muslic mogelijk rekenen op een sanctie. Hein Vanhaezebrouck en Alexander Blessin gingen de coach van Cercle Brugge voor met een waarschuwing na uitspraken omtrent de arbitrage.

Jonathan Lardot is aankomende zondag de arbiter tijdens de match tussen Club Brugge en Cercle Brugge in het slot van de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.