‘Euvrard verlaat Zulte Waregem en volgt Simons op als T1 van Dender’

UPDATE: 'Na vertrek van Simons ligt weg open voor Euvrard, komst bijna afgerond'

23 mei om 22:27
Laatste update: 23 mei om 22:27

Vincent Euvrard gaat SV Zulte Waregem verlaten voor Dender, weet transferjournalist Sacha Tavolieri. Euvrard gaat Timmy Simons opvolgen als hoofdtrainer bij Dender in de Jupiler Pro League. Simons is onderweg naar KVC Westerlo.

Euvrard en Dender zijn de afgelopen week met elkaar in gesprek gegaan en hebben een persoonlijk akkoord bereikt. Euvrard heeft zijn afscheid al medegedeeld met meerdere spelers bij Zulte Waregem.

Euvrard wist dit seizoen niet te promoveren met Zulte Waregem van de Challenger Pro League naar de Jupiler Pro League. Toch gaat Euvrard volgend seizoen actief zijn op het hoogste niveau van België met Dender, weet Tavolieri.

UPDATE: Het Nieuwsblad bevestigt dat Euvrard op het punt staat om de nieuwe hoofdtrainer te worden van Dender. Er is een akkoord bereikt tussen de hoofdtrainer en Dender. Euvrard gaat Simons opvolgen, Simons staat op het punt om te tekenen bij Westerlo. 

Update: Na het vertrek van Timmy Simons naar Westero ligt de weg voor Vincent Euvrard naar Dender helemaal open. Volgens Het Nieuwsblad is de komst van de hoofdtrainer bijna afgerond, hij verlaat Zulte Waregem.