'Januzaj kan Carrasco volgen en stap naar Al Shabab FC zetten'

15 juni om 23:00

De voorbije jaren trokken verschillende voetballers richting het Midden-Oosten. Koen Casteels is de laatste Belgische voetbal die een lucratieve aanbieding accepteerde. Adnan Januzaj kan nu de volgende gaan worden.

In Spaanse media valt namelijk te lezen dat Al Shabab FC, de club van Yannick Carrasco, het vizier heeft gericht op Januzaj. De ploeg uit Saudi-Arabië zit momenteel rond de onderhandelingstafel met Sevilla om een transfer te bespreken.

Sevilla staat alvast niet weigerachtig tegenover een vertrek van Januzaj. Het nam de voormalige Rode Duivel in 2022 over van Real Sociedad, maar wist daar helemaal niet door te breken. Ook een uitleenbeurt aan Basaksehir hielp Januzaj niet om zijn carrière weer op het juiste pad te brengen.

Bij Sevilla zal men dan ook niet moeilijk doen bij een vertrek van Januzaj, die nog een contract tot medio 2026 heeft bij de Spaanse club. Μ

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.