Welke coach zou jij terughalen naar Standard? Eén duidelijke kandidaat

Welke coach zou jij terughalen naar Standard? Eén duidelijke kandidaat

10 mei - 11:14
7

In een levendig debat in La Tribune werd de vraag gesteld welke coach het beste zou zijn om terug te keren naar Standard. De club doormaakt momenteel een zeer uitdagende periode. Nordin Jbari en Frank Peterkenne stonden tegenover elkaar in dit gesprek.

Jbari pleitte voor Guy Luzon, die tussen 2013 en 2014 bij Standard was. Hij gelooft dat Luzon de broodnodige gecontroleerde waanzin zou kunnen brengen in een tijd van crisis voor de club.

Aan de andere kant koos Peterkenne voor Ricardo Sa Pinto, die volgens hem beschikt over "passie, trots en vurigheid". Hij benadrukte ook dat Sa Pinto de laatste coach was die Standard naar een titel leidde, namelijk de Beker van België in 2018. 

Uiteindelijk leek er toch een soort akkoord te komen aan tafel. De mannen klopten af op Sa Pinto. Net omdat de Portugees zo populair was bij de fans van Standard, en dat eigenlijk ook nog altijd is. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.