Niet iedereen tevreden na Gent-Westerlo: “Het was Gent-onwaardig”

Niet iedereen tevreden na Gent-Westerlo: “Het was Gent-onwaardig”

28 april - 12:02

Tarik Tissoudali, dribbelkont van KAA Gent, Zag ook dat Gent het niet makkelijk had tegen KVC Westerlo. De Marokkaanse Nederlander sprak na de wedstrijd met Sporza. 

Tissoudali erkende meteen dat Gent slecht begon en lang niet op het gewenste niveau speelde. "We begonnen slecht en waren lang niet goed genoeg. Het was eigenlijk Gent-onwaardig. Gelukkig hebben we match dan toch kunnen winnen”, beschreef Tissoudali, geciteerd door Sporza.  

Desondanks slaagde Gent erin om de wedstrijd uiteindelijk toch te winnen, wat voor opluchting zorgde bij de spelers en de supporters. Deze overwinning was cruciaal voor Gent in de Europe Play-offs, waar elke wedstrijd van groot belang is voor het behalen van de doelstellingen.

Het verloop van de wedstrijd toonde aan dat Gent veerkracht heeft en in staat was om terug te vechten, zelfs na een moeilijke start. Ondanks de vroege achterstand slaagde Gent erin om zich te herpakken en kansen te creëren. De inzet en vastberadenheid van de spelers werden beloond met doelpunten, waaronder een cruciale treffer van Julien De Sart. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.