Theo Walcott over Rode Duivel Leandro trossard

Walcott ziet Trossard schitteren bij Arsenal: "Hij wil meer, hij wil starten"

21 april om 17:16

Zaterdag slaagde Arsenal erin om met 0-2 te winnen op het veld van Wolverhampton Wanderers. Een glansrol was weggelegd voor Rode Duivel Leandro Trossard, die op slag van rust z'n veertiende doelpunt van het seizoen kon maken. Voormalig Arsenal-speler en Engels international Theo Walcott stak achteraf de lof niet onder stoelen of banken. 

Volgens Walcott is de rol van Leandro Trossard bij Arsenal niet te onderschatten. "Je voelt dat hij een speler is waar je op kan rekenen", zegt Walcott bij Sky Sports. "Voor Arteta is hij dé man om vanop de bank in te brengen en vervolgens het verschil te maken. 

Toch maakt de Rode Duivel aanspraak op meer volgens Walcott. "Het ding is dat hij niet die speler wil zijn. Hij wil starten, belangrijke goals in belangrijke wedstrijden maken. Wat mij betreft doet hij het fantastisch", aldus Walcott. 

Mede dankzij de sterke prestatie van Trossard slaagde Arsenal erin om opnieuw aan de leiding te komen in de Premier League. Arsenal heeft nu 74 punten na 33 wedstrijden. Nummer twee Manchester City en nummer drie Liverpool volgen met respectievelijk 73 en 71 punten, maar hebben allebei nog een wedstrijd tegoed.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.