Simons na promotie Dender naar JPL: “Wederom elke wedstrijd proberen te winnen”

Simons na promotie Dender naar JPL: “Wederom elke wedstrijd proberen te winnen”

20 april - 13:18

Timmy Simons, de hoofdtrainer van Dender, kon zijn geluk niet op na de promotie naar de Jupiler Pro League. De voormalige Rode Duivel was uitzinnig van vreugde nadat Dender de promotie veiligstelde door met 0-3 te winnen van Francs Borains.

Simons uitte zich zeer content na de promotie naar de Jupiler Pro League. “Dit is schitterend, hè! Ik zie alleen maar blije gezichten. Daar doe ik het voor. Dit is het leukste moment van het seizoen”, citeert Sporza Simons.

Simons legde uit hoe Dender zich van promotie verzekerde. “We hebben gepiekt naar het slot. Dat door keihard te werken en te knokken. De jongens zijn meegegaan in ons fysieke verhaal”, gaf de hoofdtrainer van Dender aan.

Vervolgens werd Simons gevraagd of Dender klaar is voor de Jupiler Pro League. “Ik ga wederom elke wedstrijd te proberen winnen, eerste of tweede klasse maakt niet uit”, aldus Simons.

Simons sloot af door zijn verwachtingen te delen van de feestvreugde van Dender. “Ik durf het niet in te schatten, maar ik denk dat het een hele lange feestnacht wordt”, sloot Simons af met een lach.