Tavolieri bevestigt: 'Club Brugge in gesprek over transfer Zwitserse rechtsachter'

Tavolieri bevestigt: 'Club Brugge in gesprek over transfer Zwitserse rechtsachter'

20 april - 12:42
6

Club Brugge is in gesprek over de transfer van Loun Srdanovic, een veelbelovende 17-jarige verdediger van het Zwitserse Servette. Volgens Sacha Tavolier zijn de gesprekken in een vergevorderd stadium en worden er onderhandelingen gevoerd over de persoonlijke voorwaarden van de speler.

Srdanovic, die momenteel in de jeugdreeksen van Servette speelt en ook een Zwitserse jeugdinternational is, zou naar verwachting eerst minuten maken bij Club NXT voordat hij bij het eerste team wordt betrokken.

De rechtsback staat tot het einde van het seizoen onder contract bij Servette en zou dan transfervrij naar Brugge kunnen komen. Het lijkt erop dat Club Brugge een contract van drie jaar voor Srdanovic heeft klaarliggen.

De medische keuring van de jonge talentvolle verdediger zou volgens KMedia al op komst zijn. Als alles volgens plan verloopt, kan Srdanovic een waardevolle toevoeging zijn aan de jeugdopleiding en het eerste team van Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.