Seys (Club NXT) voor duel RSCA Futures: “Tonen dat we beste Academy hebben”

Seys (Club NXT) voor duel RSCA Futures: “Tonen dat we beste Academy hebben”

20 april - 11:26

Club NXT-aanvoerder Joaquin Seys kijkt met gemengde gevoelens terug op het seizoen, waarin de ploeg niet kon evenaren wat vorig jaar wel lukte. "De jongste weken slikken we veel te gemakkelijk doelpunten", benadrukt Seys in een interview met Het Belang van Limburg.

Hij blikt in het interview terug op de uitdagingen die de ploeg heeft gehad onder nieuwe coach Robin Veldman. Ondanks de teleurstellingen blijft Seys gefocust op de laatste wedstrijd tegen RSCA Futures.“Spelen tegen Anderlecht is altijd speciaal voor elke speler van Club, oud of jong. Die match in Brussel is dan ook een prestigematch, omdat het Anderlecht is.”

Met nog één prestigieuze wedstrijd voor de boeg, is Seys vastberaden om een overwinning te behalen tegen Anderlecht. Hoewel Club NXT dit seizoen niet in staat was om hun eerdere prestaties te evenaren, willen ze de kans aangrijpen om hun kracht als team te tonen.

"We tonen graag wat Club Brugge is en dat we de beste Academy hebben", benadrukt Seys. Het feit dat ze niet als eerste beloftenploeg zijn geëindigd, is teleurstellend, maar Seys benadrukt het belang van het laten zien van hun potentieel, zelfs in deze laatste wedstrijd van het seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)