Ontgoochelde Riemer bij Anderlecht: “Hadden wel pech bij de tegengoals”

Ontgoochelde Riemer bij Anderlecht: “Hadden wel pech bij de tegengoals”

7 april - 22:02 Laatste update: 8 april - 20:09
38

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, ging in de Champions' Play-Offs met 3-1 onderuit bij Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Riemer en Anderlecht hadden de koppositie van Union SG over kunnen nemen, maar kwamen er niet aan te pas tegen Blauw-Zwart.

Riemer baalt stevig na de nederlaag van Anderlecht tegen Club Brugge. “We waren naar hier gekomen voor de drie punten, dus uiteraard is dit een ontgoocheling. We zijn er nooit in geslaagd om onze intensiteit op het vereiste niveau te krijgen, waardoor we te veel duels verloren”, citeert Sporza Riemer.

Riemer geeft aan dat Anderlecht ook ongeluk had tegen Club Brugge. “We hadden wel pech met de tegengoals, dat waren stuk voor stuk fraaie treffers. Bovendien scoorde Club ook op cruciale momenten. Ik had niet het gevoel dat mijn spelers niet alles gegeven hebben, ook al was het niet goed genoeg”, geeft Riemer aan.

Riemer benadrukt dat de Champions’ Play-Offs voor iedere club een grote uitdaging zijn. “Ik denk niet dat er één ploeg door de play-offs zal gaan zonder een nederlaag. Vandaag was het onze beurt. Dit is een reality check, we moeten hier snel van leren. Deze wedstrijd verandert niks voor ons”, besluit Riemer.