Springt Antwerp toch nog over Anderlecht? Moeten de tweede plaats niet opgeven

Springt Antwerp toch nog over Anderlecht? "Moeten de tweede plaats niet opgeven"

4 april - 13:06
25

Titelverdediger Royal Antwerp FC kende een moeilijk begin van de Champions' Play-Offs en begon met een 1-0 nederlaag tegen RSC Anderlecht. Het ziet de eerste en tweede plek daardoor stilaan niet langer binnen bereik liggen, al moet er volgens clubicoon Patrick Goots nog niet gewanhoopt worden.

Door de nederlaag tegen Anderlecht heeft Antwerp nu een achterstand van maar liefst negen punten op Anderlecht en Union. Op de koop toe hebben ook Club Brugge en KRC Genk nu meer punten dan The Great Old. Toch blijft Goots geloven in zijn ex-club.

Volgens hem is het nog te vroeg voor Antwerp om in deze Play-Offs alles op de bekerfinale te gaan zetten. "Begrijp me niet verkeerd: de beker blijft superbelangrijk. Het is een prijs. Maar Antwerp gaat zeker nog zijn rol spelen in de Play-Offs", geeft hij aan bij Gazet van Antwerpen.

De analist was niet helemaal onder de indruk van Anderlecht en blijft dus geloven in een tweede plek voor Antwerp. "Hoewel de kloof negen punten bedraagt, vind ik niet dat Antwerp de tweede plaats al moet opgeven. Anderlecht liep zaterdagavond niet over van goed voetbal en vertrouwen. Op negen speeldagen kan er nog veel verschuiven", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)