“Eindeloos getik was erover, maar KRC Genk valt niets te verwijten”

“Eindeloos getik was erover, maar KRC Genk valt niets te verwijten”

18 maart - 08:28
14

Er zal nog veel gezegd en geschreven worden over de slotfase tussen Westerlo en KRC Genk. Ook Jacky Mathijssen geeft zijn ongezouten mening over de situatie.

Mathijssen kijkt vooral naar Westerlo. “Jammer dat deze match moest eindigen met dat eindeloos getik, zonder duels, dat was erover. Vooral van de kant van Westerlo. Want de thuisploeg stond met een mannetje meer op het terrein en was sowieso zeker van het behoud, dus kon het toch gewoon blijven aanvallen? Maar dat deed het dus niet", citeert Het Belang van Limburg.

Mathijssen vindt niet dat er schuld ligt bij KRC Genk. “Tot grote woede van zijn ondervoorzitter, die ik woedend tekeer zag gaan in de tribune. Genk kan je eigenlijk weinig verwijten. Mooi was het niet, not done zelfs, maar logisch dat Racing geen enkel risico meer wilde nemen als dat niet hoefde. Het heeft waar het voor gekomen was: een plaats in de Champions' Play-offs.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.