Boskamp kiest kamp van Tedesco: “Aan Courtois om de eerste stap te zetten”

Boskamp kiest kamp van Tedesco: “Aan Courtois om de eerste stap te zetten”

16 maart - 09:26
2

De vete tussen Domenico Tedesco en Thibaut Courtois zindert nog na. Zeker nu de doelman van Real Madrid vroegtijdig terug lijkt te keren uit blessure. Een selectie bij de Rode Duivels zit er echter niet in.

Johan Boskamp kiest alvast het kamp van de bondscoach. “Ik snap niet dat Tedesco zich daar elke keer weer voor moet verantwoorden. Wie heeft vorig jaar de selectie de rug toegekeerd? En wie heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor het EK? Twee keer Courtois, toch? Dan is het nu ook aan hem om de eerste stap te zetten”, citeert Het Belang van Limburg.

Boskamp vindt dat de Rode Duivels nog goede doelmannen heeft. “Geloof me: als Courtois morgen zijn telefoon neemt en Tedesco opbelt, dan is die zaak zo opgelost. Maar al dat gezeik over Courtois zorgt voor een negatieve sfeer rond de andere keepers. Nu lijkt het alsof het land geen vertrouwen in hen heeft, terwijl dat toch ook geen droeftoeters zijn.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.