Riemer: “Ik hoop dat Fredberg de uitdaging kan oplossen”

Riemer: “Ik hoop dat Fredberg de uitdaging kan oplossen”

15 maart - 20:14
1

Ludwig Augustinsson speelt dit seizoen op huurbasis voor RSC Anderlecht. Brian Riemer is een fan van de linksachter en hoopt dat Augustinsson volgend seizoen nog voor paars-wit speelt.

Augustinsson heeft bij Sevilla nog een contract voor één seizoen, maar lijkt bij de Spaanse club niet meer in de plannen te passen. Anderlecht kan daarvan profiteren en Riemer hoopt ook dat dat gebeurt.

"Hij is dit jaar heel goed voor ons geweest. Er was twijfel toen we hem ophaalden. Hij had een zwaar jaar achter de rug bij Aston Villa en op Mallorca. Het ging helemaal niet zoals Ludwig had gehoopt", vertelde Riemer aan Bold.

De trainer van Anderlecht heeft een boon voor de huurling. "Hij is het gewend om te winnen. Ik ken geen speler die meer professioneel is dan Augustinsson. Hij weer wat het betekent om te presteren.”

Samen met N'Diaye
Riemer gelooft ook in de kunnen van Moussa N'Diaye. "In mijn ogen is hij een toptalent. Helaas is hij momenteel geblesseerd. Maar het is goed om een jonge van begin de twintig in je kern te hebben en eentje van eind twintig. Zij kunnen elkaar aanvullen en helpen, de ideale combinatie. Ik hoop dat Fredberg de uitdaging kan oplossen en Augustinsson definitief kan overnemen van Sevilla."