Club Brugge naar kwartfinales Conference League: mogelijke opponenten op een rij

Club Brugge naar kwartfinales Conference League: mogelijke opponenten op een rij

14 maart - 22:57 Laatste update: 15 maart - 09:07
58

Club Brugge heeft zich donderdag geplaatst voor de kwartfinales van de Conference League. Vrijdag leert Blauw-Zwart zijn volgende Europese tegenstander al kennen. VoetbalPrimeur.be zet de mogelijke tegenstanders voor je op een rij. 

Vorige week verloor Club Brugge met 2-1 tegen Molde, maar donderdag zette Blauw-Zwart de scheve situatie in het eigen Jan Breydelstadion volledig recht. Club Brugge klopte Molde met 3-0 en meldt zich zo in de kwartfinales van de Conference League. Van Union namen we donderdag helaas afscheid ondanks dat de Brusselaars met 0-1 wonnen bij Fenerbahçe SK. Union had de heenmatch verloren met 0-3 waardoor de Turken net zoals Club Brugge wiste door te stoten naar de kwartfinales. 

Vrijdag om 14u00 Belgische tijd staat de loting voor de kwartfinales van de Conference League al op het programma. Er wordt ook meteen geloot voor de halve finale en de finale. Naast Club Brugge wisten ook de volgende zeven teams zich de kwalificeren voor de laatste acht van de Conference League. 

- Fenerbahçe SK (Turkije)
- Fiorentina (Italië)
- PAOK (Griekenland)
- Viktoria Plzen (Tsjechië)
- Aston Villa (Engeland)
- LOSC (Frankrijk) 
- Olympiakos Piraeus (Griekenland)

De kwartfinales worden afgewerkt op 11 en 18 april. De halve finales zijn voorzien op 2 en 9 mei. De finale vindt daar jaar plaats in Griekenland en dat op 29 mei.

De loting van de Conference League is vrijdag LIVE te volgen bij VoetbalPrimeur.be. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.