Transfer Vermeeren van Antwerp naar Atletico: ‘Speelminuten en EK-selectie?’

Transfer Vermeeren van Antwerp naar Atletico: ‘Speelminuten en EK-selectie?’

13 maart - 11:59 Laatste update: 12:26

Arthur Vermeeren en Atletico Madrid nemen het woensdagavond op tegen Internazionale. De ploeg van Vermeeren moet een 0-1 achterstand zien op te halen. Of Vermeeren zijn steentje zal bijdragen, valt nog te zien. De voormalige middenvelder van Antwerp krijgt amper speelminuten … 

Het Laatste Nieuws stelt zich toch een aantal vragen bij de transfer die de Rode Duivel afgelopen winter maakte. De jonge Belg maakte sinds zijn transfer slechts drie keer minuten bij Atletico. 

‘Dat is bijzonder weinig’, lezen we in de krant. ‘En het is des te opmerkelijker met de woorden van Vermeeren uit het kerstinterview met deze krant indachtig’. Toen sprak Vermeeren over de ideale club. Zijn volgende stap zou perfect moeten zijn … Een club waar alles klopt.  

Zijn speelminuten staan dan ook in schril contrast met zijn verlangen om bij een club te spelen waar hij veel speeltijd zou krijgen, zoals hij eerder verklaarde in een interview. Zijn keuze voor Atlético Madrid, bekend om zijn ervaren en geslepen spelers onder leiding van trainer Diego Simeone, heeft toch een aantal vragen opgeroepen.

De keuze van Vermeeren voor Atlético Madrid lijkt volgens de krant wel te passen in een langetermijnplan, gezien het langdurige contract dat hij heeft getekend. ‘In dat geval heeft Vermeeren zijn speelminuten én zijn kansen op een EK-selectie bewust ondergeschikt gesteld aan de schoonheid en het toekomstplan van Atlético Madrid’, besluit HLN.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.