OHL gelooft in kansen: “Hadden ook tegen Club Brugge kunnen winnen”

OHL gelooft in kansen: “Hadden ook tegen Club Brugge kunnen winnen”

12 maart - 09:12
14

Oud-Heverlee Leuven moet op de slotspeeldag van de reguliere competitie nog vol aan de bak. De tegenstander van dienst is KV Mechelen, dat ook nog om de knikkers speelt.

Om de Play-Downs te ontlopen heeft OHL echter nog een klein mirakel nodig, weet ook Ewoud Pletinckx. “Dat beseffen we maar al te goed, maar we moeten niettemin blijven geloven in onze kwaliteiten. Nogmaals, mits een betere afwerking en het vermijden van die foutjes, hadden we zelfs in Brugge kunnen winnen, waarom zou dat dan ook niet lukken tegen Mechelen?”

Ook het doelpuntensaldo kan nog van belang zijn als Charleroi verliest en de Leuvenaars winnen. Maar scoren lijkt een probleem te zijn. “Ook dat is inderdaad een probleem. Kansen krijgen en benutten lukt moeilijk. Maar laat ons nu eerst winnen tegen Mechelen en dan is er nog tijd genoeg om bij al de rest stil te staan”, citeert Het Nieuwsblad Pletinckx.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.