Vanhaezebrouck over mogelijke straf: ''Bondsprocureur zal mij willen terugpakken''

Vanhaezebrouck over mogelijke straf: ''Bondsprocureur zal mij willen terugpakken''

11 maart - 07:50 Laatste update: 07:56
28

KAA Gent kwam op bezoek bij Union SG tot een gelijkspel tijdens de 29e speelronde (1-1). Na afloop van de wedstrijd kreeg Vanhaezebrouck vragen over de mogelijke straf die de trainer krijgt na zijn uitlatingen over scheidsrechter Wesli De Cremer.

Vanhaezebrouck voelt zich aan de schandpaal genageld. ''Er is mij verweten dat ik commentaar geef op de ref, de VAR, het stadsbestuur, de spelers, het bestuur, mijn buur, de pastoor, mijn vrouw en mijn kinderen'', vertelde Vanhaezeboruck aan Het Laatste Nieuws.

De coach speculeert over de intenties van de bondsprocureur. ''Wat is de ambitie van die bondsprocureur? Misschien wil hij algemeen procureur-generaal worden'', zei de trainer van Gent.

Volgens de trainer gaat het mogelijk om een vergeldingsactie. ''Ik heb eens gezegd dat de bondsprocureur zijn job niet heeft gedaan. Hij zal me willen terugpakken'', aldus Vanhaezebrouck.

Gent staat momenteel op de achtste plaats in de Jupiler Pro League, met acht punten voorsprong op STVV.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.