Degryse: 'Geloof me, Anderlecht gaat een tandje bijsteken in de Play-Offs'

Degryse: 'Geloof me, Anderlecht gaat een tandje bijsteken in de Play-Offs'

11 maart - 07:15 Laatste update: 08:20
53

De 29e speeldag van de Jupiler Pro League zit erop, en de reguliere eindstand staat bijna in steen geschreven. Marc Degryse bekeek de wedstrijden en gaf zijn mening over wie er als winnaar van het weekend uit de bus kwam.

Degryse twijfelt er niet aan. 'De winnaar van het weekend is voor mij Anderlecht', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Het Jupiler Pro League-klassement begint er steeds beter uit te zien voor paars-wit. 'Zij zitten in de flow, de vibe is weer positief. En vooral: de achterstand op Union SG slinkt na hun gelijkspel tegen AA Gent en de punten moeten nog door twee gedeeld worden', pende Degryse.

Degryse gelooft in een eindspurt van Anderlecht tijdens de Play-Offs. 'Geloof me: Anderlecht gaat een tandje bijsteken in de Play-Offs. En het is leuker een inhaalrace te voeren dan om opgejaagd te worden. Anderlecht denkt momenteel slechts aan één ding: de titel pakken', aldus Degryse.

Anderlecht verkleinde dit weekend de achterstand in de Jupiler Pro League op Union met zes punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.