Riemer over teleurgestelde Vazquez: “Hij was helemaal niet boos”

Riemer over teleurgestelde Vazquez: “Hij was helemaal niet boos”

8 maart - 18:14
1

RSC Anderlecht neemt het dit weekend op tegen RWDM. Mogelijk keert bij paars-wit Luis Vazquez terug in de basis. Na de match tegen KAS Eupen was de Argentijnse spits nog teleurgesteld.

De voorbije weken was Vazquez als invaller belangrijk voor Anderlecht. Met enkele goals hielp hij paars-wit aan de nodige punten. Tegen Eupen viel hij pas 8 minuten voor het einde in. De 1-0 eindstand stond toen al op het bord. Na de match kreeg hij de nodige steun van Zeno Debast.

Deze week had Riemer "een goed gesprek" met Vazquez. "Weet je, er bestaat geen grotere teamplayer als Luis. Hij was niet boos, hij vond het jammer dat hij het team zo weinig had kunnen bijbrengen tijdens zijn invalbeurt", noteerde Sportwereld uit de mond van Riemer.

Riemer geeft aan dat hij eraan dacht Vazquez eerder te brengen tegen Eupen, maar dat hij door de score moeilijk vroeger kon wisselen. Tegen RWDM lijkt Vazquez mogelijk een nieuwe kans te krijgen in de basis. "Ik denk ik er over na om Vazquez nu meer speeltijd te gunnen. Wie weet samen met Dolberg", aldus Riemer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.