Castro-Montes ziet ex-club KAA Gent sukkelen: “Het is erg om te zien”

Castro-Montes ziet ex-club KAA Gent sukkelen: “Het is erg om te zien”

8 maart - 15:45
5

Alessio Castro-Montes maakte de overstap van KAA Gent naar Union SG en heeft zich dat nog niet beklaagd. Komende speeldag staan beide clubs tegenover elkaar. Castro-Montes sprak met Het Nieuwsblad.

De verdediger sprak onder meer over zijn ex-club. “Het is erg om te zien hoe ze na zo’n goede start – wat de voorbije jaren nooit lukte, waardoor we vaak achter de feiten aanholden – plots zijn stilgevallen. Ze wisten op voorhand dat het een zware maand januari zou worden door de Afrika Cup en de Asian Cup, maar dat hebben ze toch niet zo goed kunnen opvangen. Bovendien vertrokken er nog wel enkele belangrijke spelers en dat voel je dan wel.”

Castro-Montes heeft nog regelmatig contact met zijn ex-ploegmakkers. “Ik heb nog wel af en toe contact met Gentse spelers. Zo hoor ik nog regelmatig Sven Kums en zelfs Hugo (Cuypers, red.) sprak ik onlangs nog. Toen Nardi zijn zware blessure opliep, ben ik hem samen met Laurent (Depoitre, red.), Celestin (De Schrevel, red.) en Julien (De Sart, red.) enkele keren gaan bezoeken. Dan spelen we ook vaak een potje poker.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.