Eindelijk kan iedereen die Standard liefheeft eens een fijne avond beleven

"Eindelijk kan iedereen die Standard liefheeft eens een fijne avond beleven"

3 maart - 10:32
4

Standard hoeft het degradatiespook niet langer te vrezen. De Rouches wonnen zaterdag met 4-2 van KAA Gent. Na de match tegen de Buffalo's was Ivan Leko een tevreden man.

"Dit is een heel belangrijke belangrijke overwinning, nadat we week na week er heel dichtbij zaten. Dan is het moeilijk om vertrouwen terug in de ploeg te brengen", noteerde Sporza uit de mond van Leko.

Standard kwam in eigen huis snel op achterstand tegen KAA Gent. Toen de bezoekers met tien spelers kwamen te staan, kon Standard op het scorebord het tijd keren. "Vandaag was het van het begin tot het einde goed. Eindelijk kan iedereen die Standard liefheeft eens een fijne avond na het voetbal beleven", stelde Leko.

Met nog 2 speeldagen te gaan staat Standard op de 10e plaats met 31 punten. Op de 13e plaats staat OHL met 26 punten. Mathematisch zijn de Rouches nog niet helemaal zeker, maar OHL moet nog tegen Club Brugge en KV Mechelen. Standard neemt het nog op tegen KRC Genk en KAS Eupen. Daarnaast kan Standard ook nog Westerlo of Charleroi achter zich houden om te veilig te zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.